Boekhouding cursus

Een boekhouding cursus kan om verschillende redenen goed zijn om te volgen. Misschien wil je een bedrijfje beginnen of ben je dat al begonnen en heb je helemaal geen verstand van boekhouding. Dan is een boekhouding cursus ideaal om in korte tijd en zonder te veel tijdsinvestering deze kennis op te doen. Je kunt met een boekhouding cursus ook de basis leggen voor je carrière in de boekhouding. Met een cursus kun je namelijk al aan de slag, maar je kunt er ook voor kiezen om na de cursus nog door te leren voor meer verdieping in de boekhouding.

Duur van cursus en lessen

Je volgt zo’n boekhouding cursus bijvoorbeeld bij Fabius. Zij bieden de cursus op verschillende locaties in Nederland aan. Ze hebben meer dan 50 leslocaties die daadwerkelijk overal in Nederland te vinden zijn, dus niet alleen in de randstad. De cursus boekhouding van Fabius duurt 10 weken. Elke week heb je één les van 3 uur. Die begint om 9 uur in de ochtend of 7 uur in de avond. Je kunt zelf kiezen voor welk dagdeel je je bij welke locatie inschrijft. Wel staan de dagen vooraf vast, maar die zijn weer afhankelijk van welke startdatum je kiest.

Wat leer je?

Tijdens die 10 weken leer je alle basiskennis over boekhouding. Daarbij komen verschillende onderwerpen aan bod. Bijvoorbeeld balansen, eigen en vreemd vermogen, belastingen, inkopen en verkopen, de Besloten Vennootschap (bv) en duurzame productiemiddelen. Allemaal belangrijke kennis voor boekhouding. Je kunt er na deze cursus ook nog voor kiezen om een praktijkdiploma boekhouden te halen bij Fabius.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *