Cursus VCA vol

Om te leren hoe je veilig en gezond te werk gaat, kun je een VCA Cursus volgen. Hier leer je wat een veilige werkplek inhoudt en wat de regels en wetgeving rondom veiligheid zijn. Je kunt deze cursus makkelijk zelf volgen en hierdoor heb je deze in je pocket. Beide voor freelancers of medewerker is het fijn om te hebben. Speciaal voor leidinggevende, of mensen die graag willen gaan leidinggeven, is er de VCA vol cursus. Deze cursus is voor mensen die leiding geven, verantwoordelijkheden hebben of dit graag willen gaan doen.

Leren op een veilige manier leiding te geven

De vol is VCA val staat voor Veiligheid voor Operationeel Leidinggeven. Je leert bij een VCA vol cursus wat een veilige werkplek inhoudt en hoe je veilig en gezond te werk gaat. Je leert daarnaast natuurlijk ook hoe je op een veilige manier leiding kan geven. Dit is een perfecte cursus voor mensen die op een werkplaats hoofd of hoofdverantwoordelijke zijn of die dit graag willen worden. Als je graag leiding wil gaan geven, is het hebben van een VCA vol certificaat een pluspunt.

Dit leer je tijdens de VCA vol cursus

Tijdens de VCA vol cursus word je geleerd over veilig werken en handelen. Je leert bijvoorbeeld over gevaarlijke stoffen, milieu, veilige arbeidsomstandigheden en wat de eisen zijn voor een werkplek of werken in een besloten ruimte. Ook wordt de praktijk van de Arbo je geleerd. Signalering en etiketten leer je ook te herkennen. Meer praktische aspecten die gaat leren gaan over hijs- en hefwerktuigen, werken op hoogte, werken met bepaald gereedschap en/of beschermingsmiddel, elektriciteit en brand- en explosiegevaar. Zoals je kunt lezen, leer je dus heel veel en dit kun je tijdens het leidinggeven inzetten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *