De opleiding commercieel medewerker bij Fabius opleidingen

Als commercieel medewerker ben je een schakel tussen medewerkers in de buitendienst en medewerker in de binnendienst van een bedrijf. Communicatie is hier erg belangrijk, want naast in je bedrijf een schakelpunt te zijn, moet je ook klanten en leveranciers te woord staan, zowel telefonisch als in het echt. Hierbij is klantvriendelijkheid en een goed gesprek kunnen voeren heel belangrijk. Als je dit werk graag zou willen doen, stoomt de opleiding commercieel medewerker van Fabius je hier klaar voor. Je wordt goed voorbereidt op een baan in de commercie. Je leert hoe communicatie werkt en hoe je een goed schakelpunt en aanspreekpunt wordt. Help je graag mensen en ben je goed in communiceren? Dan is de opleiding commercieel medewerker een goede optie voor jou.

Wat je leert bij een opleiding commercieel medewerker

Een opleiding commercieel medewerker bestaat uit 40 lessen en ongeveer 12 maanden. De lessen duren per stuk drie uur en in deze drie uur leer je veel over het vak van commercieel medewerker. Communicatie is hier belangrijk, dus je leert gesprekstechnieken. Je leert hoe je communiceert met klanten, leveranciers en andere medewerkers. Vooral belangrijk hier is verkoop en de beargumentering hiervan. Je bent namelijk niet voor niets een commercieel medewerker: het is ook belangrijk dat je de verkoop stimuleert.

Je leert ook veel over administratie, informatieverwerking en het bijhouden van klantenbestanden. Ook help je met verkoop en marketing. Om de vervolgopleiding commercieel medewerker te doen, zul je eerst een opleiding administratief medewerker af moeten ronden. Samen duren deze opleidingen dus 40 lessen en daarna heb je twee mooie diploma’s. Hierna kun je aan de slag als commercieel medewerker.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *