Google ads specialist komt moeilijk aan nieuwe baan

Specialisten zijn er genoeg

Het zijn zware tijden voor een Google ads specialist. Het lijkt erop dat er op de markt teveel werknemers zijn die zichzelf een google ads specialist noemen. Op die manier wordt het wel lastig om jezelf binnen een bedrijf te plaatsten. Alle bedrijven zijn op de hoogte van dit grote aanbod. Het maakt het lastig voor de werknemer om zich te onderscheiden van de rest. Zij hebben bijvoorbeeld al hun tijd en energie gestopt in het leren van alles wat met zoekmachine marketing te maken heeft. Het is dus nu gewoon echt een zware tijd als dit jouw baan was en je nog verder moet zoeken.

De nieuwe golf aan talent

Het is ook nog een probleem dat een google ads specialist vaak al op een bepaalde leeftijd zit. Volgens de wetten en cao zou je deze persoon een minimum bedrag moeten betalen. Gelukkig is dit anders en zijn er nu ook mensen die dit bedrag te laag vinden. Helaas blijkt het inde werkelijkheid wat lastiger voor de Google ads specialist. Dit komt omdat veel jonge talenten tegen een lager loon dezelfde werkzaamheden kunnen verrichten. Dit wordt wel gezien als een reden waarom de google ads specialist moeilijk nieuwe functies vindt.

Kloof tussen jong en oud

De oude generatie vindt dat de jonge generatie zich moet verzetten tegen de lage lonen. Zij brengen namelijk het plafond naar beneden van een Google ads specialist. Wij zien dat er meer mensen zijn die zich met ons willen versterken. We hopen dat deze persoon ook ervoor zorgt dat er meer mensen zijn die met ons kunnen samenwerken. Wij vinden persoonlijk ook dat er wel mogelijkheden moeten zijn voor de jonge gasten om zich te onderscheiden en vooral te verzetten tegen deze abnormaal lage lonen. Een cao die een loon vaststelt voor alle leeftijden zodat er geen onderscheid meer kan worden gemaakt op het gebied van leeftijd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *