Meisjes en maillots, hoe zit dat?

meisjes maillot

In de zomerperiode worden er veel maillots gedragen door meisjes. Je kunt meisjes maillot erg gemakkelijk en leuk combineren met andere kleding en het zit ook nog eens erg comfortabel. Het is erg van belang dat kinderkleding comfortabel zit, want kinderen bewegen veel en vooral in de zomer spelen kinderen veel buiten. Een maillot is dus een erg praktisch kledingstuk om te dragen voor meisjes. In dit artikel geef ik je wat leuke tips om een outfit te combineren met een maillot in de zomer.

meisjes maillot

Meisjes maillot met jurkje

Een maillot wordt veel onder jurkjes gedragen. Dit is erg praktisch en ziet er leuk uit als de maillot combineert met het jurkje. Het is van belang dat de kleuren mooi bij elkaar passen. Als je kind bijvoorbeeld een roze jurkje aan heeft met witte hartjes erop, dan is het leuk om ook een witte of roze maillot te kiezen. Zorg dus voor een kleur maillot die al vaker in de outfit terug komt of een kleur die goed past bij de kleur van de jurk. Ook is het dragen van een maillot onder een jurkje erg praktisch, want kinderen klimmen en klauteren veel en een maillot beschermt je meisje dan wanneer ze ondersteboven aan een klimrek hangt.

Maillot onder een rokje of korte broek

Het dragen van een maillot onder een rokje is erg praktisch net als bij een jurkje. Ook wanneer het wat frisser is buiten is het leuk om een maillot te dragen onder een kort broekje. Zo ziet je kind er toch zomers uit met de wat frissere temperaturen. Het is wel belangrijk dat de maillot past bij de rest van de outfit. Zoals ik net al noemde is het mooi om een kleur maillot te kiezen die al eerder terug komt in de outfit of een kleur die mooi combineert bij de andere kleuren in de outfit. De kleuren wit, grijs en zwart zijn vrij neutraal en zullen bijna bij alle outfits passen. Dit zijn dus goede basiskleuren om aan te schaffen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *